2020-07-24T13:00:53+01:00

Je bent van harte welkom voor het persoonlijk traject.

Vul onderstaande gegevens in en ik neem contact met je op.
Ter info: Het komt voor dat de mail van info@vanstralen.nu in de spambox terecht komt.

Uiteraard kun je me ook bellen.
Mocht ik niet op kunnen nemen, bel ik je z.s.m. terug.

 

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Vanaf 25 mei 2018 moeten overheden, bedrijfsleven en verenigingen voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Privacy is een belangrijke zaak, daarom heb ik jouw toestemming nodig voordat het contactformulier verstuurd wordt. Bij voorbaat dank.

  Ik ben op de hoogte van het privacyreglement.

  Hierbij geef ik Peggy van Stralen toestemming mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen.

  Call Now Button